Opmerkelijk veel dodelijke ongevallen in Gelderland - GelreNieuws.nl

Opmerkelijk veel dodelijke ongevallen in Gelderland

Geplaatst op 22 februari 2016, om 12:46 uur

Overzicht_gelrenieuwsGELDERLAND – Opmerkelijk veel ongevallen met dodelijk afloop in Gelderland in de eerste twee maanden van 2016. Bij zowel het ongeval in Putten als Doetinchem kwamen zelfs 2 mensen om het leven. GelreNieuws maakte een overzicht.

Ruurlo
Op dinsdag 12 januari belandt een auto op het spoor in Ruurlo. Een 26-jarige vrouw uit het dorp komt daarbij om het leven.

Barneveld
In de nacht van vrijdag op zaterdag 23 januari komt er een 19-jarige jongeman om bij een eenzijdig ongeval met een boom op de Wesselseweg in Barneveld. Door de klap lag de BMW personenauto in twee stukken.

Putten
Twee jonge fietser, Randy (17) en Kim (18) komen te overlijden in de nacht van zaterdag op zondag 24 januari nadat ze werden aangereden door een auto op de Putterweg bij Putten. De twee waren een stelletje. De geliefden werden voor de ogen van hun vrienden de doodgereden.

Ede
In de nacht van zondag op maandag 31 januari raakte er een 20-jarige vrouw uit Ulft zwaargewond nadat ze werd aangereden door een taxi op de Schaapsweg in Ede. Enkele dagen overleed ze aan haar verwondingen.

Didam
Het dorp Didam staat stil bij de dood van de 23-jarige Boy Rasing. Hij raakte ernstig gewond bij een ongeval zaterdagochtend 6 februari en overleed een aantal uur later aan zijn verwondingen. Hij reed met zijn auto tegen een boom aan de Doetinchemseweg in Didam.

Ermelo
Op vrijdagochtend 12 februari zit de A28 tussen Harderwijk en Ermelo urenlang dicht. Daar kwam een 27-jarige vrouw uit Rouveen om het leven nadat ze met haar auto tegen een geschaarde vrachtwagen was aangereden.

Hattem
Maandagavond 15 februari gebeurd er een dodelijk ongeval op de Geldersedijk in Hattem. Het slachtoffer botste frontaal op een tegenligger.

Kootwijkerbroek
Een vrouw van 21 uit Kootwijkerbroek overlijdt in de nacht van dinsdag op woensdag 17 februari. Ze werd aangereden met haar fiets op de Walhuisweg in haar woonplaats.

Uddel
Een 20-jarige man botst zijn auto tegen een boom op de Garderenseweg in Uddel. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Vaassen
Een 56-jarige fietsster uit de gemeente Epe wordt op vrijdag 19 februari geschept door een auto op de kruising Ganzenebbeweg met de Geerstraat in Vaassen. Ze overleed twee dagen later aan haar verwondingen in het ziekenhuis in Zwolle.

Elburg
Vrijdagmiddag 19 februari raakt een 90-jarige man zwaargewond nadat hij werd aangereden door een auto op de Stoopschaarweg in Elburg. De man bezweek later aan zijn verwondingen.

Doetinchem
In de nacht vrijdag op zaterdag 20 februari komt een echtpaar, beide 84-jaar uit Ulft, om het leven bij een ongeval op de Europaweg bij de A18 Doetinchem.

Loenen
Maandagochtend 22 februari verongelukt een automobilist nadat het slachtoffer tegen een boom aan de Groenendaalseweg bij Loenen reed. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook


Overzichtskaart:


Als je de overzicht van GelreNieuws bekijkt vraag je nog af of er nog geluksengeltjes bestaan. Bij ongevallen worden ook regelmatig mensen zwaargewond het ziekenhuis gebracht. Meestal wordt er volgens niet verteld hoe het met hun gaat. De politie laat alleen wat weten aan de media als het slachtoffer is overleden.

Maar een geluksengel bestaat nog. De 16-jarige Pascale van der Meer uit Soest ontsnapte aan haar dood toen ze met haar scooter werd aangereden door een trein op een onbewaakt spoorovergang in Rheden.