Inbraak seniorencomplex ‘De nieuwe Beukenhof’ Velp

Geplaatst op 14 april 2016, om 11:55 uur

VELP – Op dinsdag 15 maart komen drie personen binnen bij seniorencomplex De Nieuwe Beukenhof in Velp door de centrale toegangsdeur open te flipperen. Ze zijn daar minutenlang mee bezig. De man uit het gezelschap trekt vervolgens een handschoen aan waarmee hij de deurklink vastpakt en de deur opent.

Wanneer men binnen is, ontdekt de voorste vrouw de camera waarop ze meteen haar gezicht bedekt met haar hand. Hierna belt men willekeurig aan bij een deur. Bij toeval is dit de woning van de beheerder. Zijn vrouw doet open en vraagt wat men komt doen. In gebrekkig Nederlands antwoordt een van de vrouwen dat men aan de verkeerde deur staat. Hierop draait het drietal, achterna gezeten door de vrouw van de beheerder, zich om en verlaat het pand. Buiten gekomen, zet men het op een rennen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Bewoners van het complex zijn in het verleden al eerder gedupeerd door babbeltrucs. Onbekend is of dit door deze zelfde groep is gebeurd maar het lijken ervaren daders te zijn. In dit geval slagen ze gelukkig niet in hun snode plannen.

Vragen

Wie (her)kent hen, weet waar ze verblijven of is mogelijk ook slachtoffer van dit drietal geworden? Indien u ze ziet kunt u ook met 112 bellen zodat ze mogelijk op heterdaad kunnen worden aanhouden.