Koopjesjagers V&D opgelet; 37 filialen opnieuw bevoorraad waarvan 3 Gelderse filialen

Geplaatst op 2 april 2016, om 15:35 uur

foto: Timo BoumanGELDERLAND – Shopliefhebbers die tot nu toe mis hebben gegrepen bij de eerdere opheffingsuitverkoop bij de V&D krijgen nog een kans. Het warenhuis heeft 37 van de 62 filialen opnieuw bevoorraad waarvan 3 Gelderse filialen.

Volgens de curator van de V&D gaat het om spullen die nog in de magazijnen stonden. Waarom niet alle filialen van V&D opnieuw zijn bevoorraad kan de curator niet zeggen. Dat zou een commerciële afweging zijn geweest en daar gaat een verkooporganisatie over. Daar is de curator niet bij betrokken.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De opbrengst van de finale uitverkoop gaat naar de schuldeisers die totaal nog 100 miljoen euro tegoed hebben. De curator benadrukt dat alle panden van de V&D leeg opgeleverd moeten worden. “Alles moet echt weg, desnoods voor een habbekrats. Geen paspop mag er meer staan” aldus de curator.

In Gelderland bevoorraadden ze 3 vestigingen weer opnieuw. Dat zijn de filialen in Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. Alle winkels van de V&D gaan gefaseerd weer dicht tussen 13 en 24 april, dan voorgoed.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook