Koopjesjagers V&D opgelet; 37 filialen opnieuw bevoorraad waarvan 3 Gelderse filialen

Geplaatst op 2 april 2016, om 15:35 uur

foto: Timo BoumanGELDERLAND – Shopliefhebbers die tot nu toe mis hebben gegrepen bij de eerdere opheffingsuitverkoop bij de V&D krijgen nog een kans. Het warenhuis heeft 37 van de 62 filialen opnieuw bevoorraad waarvan 3 Gelderse filialen.

Volgens de curator van de V&D gaat het om spullen die nog in de magazijnen stonden. Waarom niet alle filialen van V&D opnieuw zijn bevoorraad kan de curator niet zeggen. Dat zou een commerciële afweging zijn geweest en daar gaat een verkooporganisatie over. Daar is de curator niet bij betrokken.

De opbrengst van de finale uitverkoop gaat naar de schuldeisers die totaal nog 100 miljoen euro tegoed hebben. De curator benadrukt dat alle panden van de V&D leeg opgeleverd moeten worden. “Alles moet echt weg, desnoods voor een habbekrats. Geen paspop mag er meer staan” aldus de curator.

In Gelderland bevoorraadden ze 3 vestigingen weer opnieuw. Dat zijn de filialen in Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. Alle winkels van de V&D gaan gefaseerd weer dicht tussen 13 en 24 april, dan voorgoed.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com