Nog veel vragen over dood van Susanna Boon

Geplaatst op 6 april 2016, om 01:20 uur

jpgNUNSPEET/AMSTERDAM – Na de eerder vondst van het lichaam van Susanna Boon is de zaak dinsdagavond onder de aandacht gebracht bij Opsporing Verzocht. De politie vraagt extra aandacht en tips voor deze zaak.

Susanna, de 51-jarige vrouw uit Amsterdam, was al sinds de nacht van 7 op 8 januari vermist. Ze hield zielsveel van haar dochters waarvan de jongste nog maar 8 jaar oud is. Ze was een rustige, teruggetrokken vrouw die tussen de dieren op de kinderboerderij veel meer op haar gemak was dan tussen de mensen. Ze werkte als vrijwilligster op de kinderboerderij. Haar oudste dochter kan zich niet voorstellen dat Susanna vrijwillig vertrokken was. Haar jongste dochter van 8 is in de tussentijd ook jarig geweest en daar was ze ook niet op de verjaardag verschenen. De vermissing van Susanna is eerder bij Opsporing Verzocht geweest. Dat heeft toen tips opgeleverd echter zat daar niet de gouden tip bij.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Er was heel veel onduidelijk over haar vermissing totdat een wandelaar in een bos aan de Eperweg in Nunspeet op 29 maart een lichaam aantrof. Dit bleek een paar dagen later van Susanna te zijn, zij is met geweld om het leven gebracht. Er zijn extra rechercheurs op de zaak gezet waarmee het onderzoekteam is uitgebreid. Er is heel veel sporenonderzoek gedaan na het vondst van het lichaam, waaronder met een drone, speurhonden, het NFI (Nederlands Forensisch Instituut) en de politiehelikopter.

De politie vraagt getuigen in de omgeving van de Eperweg in Nunspeet of zij iets verdachts hebben gezien in de afgelopen tijd. Dit kunnen buurtbewoners zijn, wandelaars, fietsers, hardlopers of wellicht andere mensen. Dat kan overdag zijn of in de nacht met voertuigen of personen die zich verdacht gedroegen. Ook vraagt de politie aan mensen die Susanna kennen of zij enig idee hebben waarom dit juist bij haar is gebeurd en waarom is ze juist in de omgeving van Nunspeet achtergelaten.

U kunt bellen met de politie op 0900-8844 of als u anoniem wenst te blijven met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook