Automobiliste uit Apeldoorn gearresteerd na onder invloed tegen een boom rijden - GelreNieuws        

Automobiliste uit Apeldoorn gearresteerd na onder invloed tegen een boom rijden

Geplaatst op 21 mei 2016, om 15:30 uur

foto: Patrick ApenhorstERP/APELDOORN – De politie arresteerde vrijdagavond 20 mei een 36-jarige automobiliste uit Apeldoorn die in Erp onder invloed met haar auto tegen een boom was gereden.

Een andere weggebruiker meldde rond 21.15 uur bij de politie dat hij op de weg van Veghel naar Erp achter een automobiliste reed die gevaarlijk reed. Haar auto slingerde over de weg, was al over een vluchtheuvel gereden en andere auto’s moesten uitwijken. Op de Heuvelberg was de wagen tegen een boom beland. Toen agenten ter plaatse kwamen, lieten ze de vrouw blazen. Daaruit kwam naar voren dat ze teveel had gedronken. Ze had ook geen geldig rijbewijs. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar bleek dat ze enkele XTC-pillen, twee flesjes GHB en een blokje hash bij zich had. Dat is allemaal in beslag genomen.

In het bureau voelde de vrouw zich niet lekker, waarop ze met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Hier bleek al snel dat het meeviel. De politie gaat de vrouw nog horen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook