Arnhemmer (32) aangehouden na illegale drugsverkoop in Nijmegen - GelreNieuws.nl

Arnhemmer (32) aangehouden na illegale drugsverkoop in Nijmegen

Geplaatst op 10 augustus 2016, om 12:20 uur

Drugs XTCNIJMEGEN/ARNHEM – De politie heeft dinsdag aan het eind van de middag een 22-jarige man uit Xanten en een 25-jarige vrouw uit Wesel betrapt met drugs in de auto. Zij worden verdacht van overtreding van de Opiumwet. Even later werd ook een 32-jarige man uit Arnhem aangehouden. Hij zou de drugs hebben geleverd.

Bij de politie was informatie bekend dat er een drugs zouden zijn geleverd. Dit zou meer zijn dan de toegestane hoeveelheid voor eigen gebruik. De agenten gingen posten op de auto van de kopers en volgde deze richting de Duitse grens. Om mogelijk de grotere grensovergang te vermijden reden zij door Leuth en daar werden ze voor een controle door de agenten aan de kant gezet. Zij bleken 125 gram softdrugs bij zich te hebben verpakt in krimpfolie. Zij gaven aan dit te hebben gekocht in een winkel in het centrum van Nijmegen die geen softdrugs mag verkopen.

Daar zijn agenten enige tijd later naar toe gereden en troffen daar de 32-jarige Arnhemmer aan. Hij werd aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com