Brandweer Rheden opent haar deuren

Geplaatst op 1 oktober 2016, om 19:43 uur

foto: Melvin CornelissenRHEDEN – Brandweer Rheden open zondag haar deuren van de kazerne. De post organiseert van 11:00 tot 16:00 uur allerlei demonstraties en activiteiten op de kazerne aan de Worth Rhedenseweg 66.

Tijdens de open dag maakt brandweer Rheden met een gevarieerd programma zichtbaar wat zij allemaal betekenen voor de burgers. Via demonstraties en activiteiten laten ze zien hoe je een vlam in de pan blust, hoe hun voertuigen van binnen en buiten eruit zien en hoe het is om met ademlucht op in de rook te lopen. Daarnaast zijn de deuren van de brandweerwinkel geopend en met een springkussen is gedacht aan vermaak voor kinderen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Collega’s gezocht
Behalve het brandweerwerk beleven en ontdekken, krijgen bezoekers de kans om brandweer Rheden te versterken. Brandweer Rheden staat bij de wervingsstand klaar om te vertellen hoe het is om collega van hun te worden. Laat je informeren over een nieuwe uitdaging die waardering oplevert en waarmee in teamverband wordt bijgedragen aan de veiligheid in Rheden.