Recherche vraagt hulp van publiek wegens ernstige aanranding in Laren

Geplaatst op 14 december 2016, om 16:33 uur

LAREN – De jaarwisseling komt er alweer aan, voor de meesten een nacht om naar uit te kijken. Voor een jonge vrouw uit Laren (Gelderland) ligt dat anders, haar jaarwisseling kende vorig jaar een afschuwelijk einde toen zij op weg naar huis het slachtoffer werd van een ernstig zedenmisdrijf, langs de Markeloseweg in Laren.

In de vroege ochtend van nieuwsjaarsdag, rond 06.15 uur, werd ze toen door een onbekende man van haar fiets getrokken en op grove wijze aangerand en betast.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

ZIE OOK: Vrouw (22) van fiets getrokken en aangerand in Laren

Dader
De dader, een blanke, Nederlandssprekende man van ongeveer 20 jaar oud, reed in een donkere VW Golf met ronde achterlichten. Op camerabeelden is te zien dat in het centrum van Laren in de vroege ochtend een onbekende man minutenlang bij zijn donkere VW Golf heeft gestaan, waarna hij weer wegreed. Hier kan een goede verklaring voor zijn, maar de politie kan ook nog steeds niet uitsluiten dat dit de dader was.

Insturen
Via Facebook en Instagram heeft de politie nu de volgende vraag gesteld: heb jij afgelopen oud & nieuw misschien filmpjes gemaakt op straat in de omgeving van Witkamp? Stuur ze dan naar de politie op. Dan kunnen zij onderzoeken of er wellicht iets op te zien is dat ons onderzoek kan verder helpen. Je kunt filmpjes of foto’s uploaden via www.politie.nl/upload

En natuurlijk komt de politie ook heel graag met mensen in contact die denken te weten wie de man op de beelden zou kunnen zijn. Dit kan doorgeven worden via het tipformulier op deze site of door te bellen met 0900-8844. Anoniem een melding doen kan ook, via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook