Gevluchte doorrijder aangehouden na zware aanrijding in Arnhem

Geplaatst op 26 mei 2017, om 00:30 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – Een 46-jarige Arnhemmer is donderdagavond laat ernstig gewond geraakt nadat hij op de Velperweg in zijn woonplaats was aangereden door een auto. De bestuurder van de auto reed na de aanrijding door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

Het ongeval gebeurde net voor middernacht ter hoogte van de Arbeidstraat. Het slachtoffer bleek niet aanspreekbaar en is met diverse verwondingen naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. Volgens omstanders was het slachtoffer aangereden door een witte auto, vermoedelijk van het merk Mercedes. De automobilist was na de aanrijding doorgereden zonder zich bekend te maken of om zich om het slachtoffer te bekommeren.

Bestuurder achterhaald
De politie heeft na onderzoek vanochtend vroeg de auto en de vermoedelijke bestuurder weten te achterhalen. Het gaat om een 20-jarige Arnhemmer. De man wordt vandaag over het voorval verhoord. Zijn auto is voor sporenonderzoek veiliggesteld.

In verband met het onderzoek roept de politie nog wel getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook