Jongetje gewond na aanrijding op Huismanstraat in Huissen

Geplaatst op 26 mei 2017, om 14:55 uur

 foto: Dylan Jünemann/ 112lingewaardHUISSEN – Vrijdagmiddag omstreeks 12:25 uur heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een zilverkleurig Mercedes bestelbusje en jongetje op de kruising Huismanstraat/Laakstraat te Huissen.

Een jongetje stond te wachten op de kruising Huismanstraat/Laakstraat bij de haaientanden op de Laakstraat. Een auto die op de Huismanstraat reed wilde afslaan naar de Laakstraat. Daar stond het jongetje te wachten. Het jongetje zag dat de auto wachten en rende vervolgens de straat over. Op het moment dat het jongetje de straat overstak kwam er vanaf tegengestelden richting een bestelbusje aan rijden. Het jongetje en de bestuurder van de bestelbus hadden het beide te laat in de gaten. Het bestelbusje kon niet meer op tijd remmen en raakte het jongetje. Het jongetje kwam hierbij hard ten val. De opgeroepen hulpdiensten hebben zich bekommerd om het jonge slachtoffer.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het jongetje is met onbekend letsel meegenomen door de ambulance naar het ziekenhuis. De bestuurder van het bestelbusje raakte niet gewond en kon even later zijn weg vervolgen.

foto: Dylan Jünemann/ 112lingewaard