Open dag politie Apeldoorn groot succes!

Geplaatst op 14 mei 2017, om 00:37 uur

foto: Melvin/ GelreNieuwsAPELDOORN – De open dag bij politie Apeldoorn was zaterdagmiddag een groot succes. Duizenden mensen kwamen op de open dag af.

Om 13.00 uur trapte de politie af met een spectaculaire demonstratie van het arrestatieteam. Het AT kwam met spoed aan, die na een deur op te hebben geblazen met veel kabaal twee mensen aanhield en afvoerden.

Over de hele parkeerplaats en in het politiebureau waren meerdere activiteiten. Zo kon je een kijkje nemen in de meldkamer en in het cellencomplex. Buiten op de parkeerplaats waren meerdere wagens van de ME (mobiele eenheid) te zien en van het video surveillance team van de politie. Ook was de Bewakingseenheid aanwezig. Deze treden op wanneer een persoon, gebouw of locatie moet worden beveiligd.

Om 14.00 uur werd er door het orde handhaving team de eerste demonstratie gegeven. Dit team treed onder andere op in de horeca faciliteiten. Bijvoorbeeld houden hun een persoon tijdens de horeca aan die ergens van word verdacht.

Duizenden mensen kwamen een kijkje nemen in de keuken van de politie. De demonstraties waren een groot succes. De politie kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

Bekijk hier de live video: