Gewapende overval op winkel op station Apeldoorn

Geplaatst op 6 juni 2017, om 21:54 uur

APELDOORN – De politie is een onderzoek gestart na een overval op een winkel op het stationsplein in Apeldoorn. De dader is nog spoorloos. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets gezien hebben wat kan helpen bij het onderzoek.

De overval vond plaats omstreeks 21.00 uur. Op dat moment waren er alleen personeelsleden in de winkel. Zij moesten onder bedreiging van een vuurwapen geld en goederen afgeven. De overvaller ging er daarna op een fiets vandoor richting de fietsenstalling en de Hoofdstraat. Getuigen hebben gemeld dat de man voorafgaand aan de overval al een tijdje rondring in de buurt van perron 1.

Signalement
Van de verdachte is een signalement bekend. Het betreft een man met een lichte huidskleur, maar waarschijnlijk wel van buitenlandse afkomst. Hij is ongeveer 1.75 meter lang. De man droeg een zwarte jas tot ongeveer zijn billen en hij droeg een capuchon over zijn hoofd. Voor zijn mond droeg hij een geel/zwarte sjaal.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van de overval. Misschien heeft u de verdachte gezien? Of wellicht u heeft andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook