Wederom autobrand in Nijmegen, vermoedelijk weer brandstichting

Geplaatst op 25 augustus 2017, om 03:05 uur

foto: Dylan JünemannNIJMEGEN – Donderdag op vrijdagnacht heeft er wederom een autobrand plaats gevonden in Nijmegen. Wederom in de wijk Oosterhout, ditmaal aan Colmarstraat.

ZIE OOK: Verdachte aangehouden na reeks autobranden in Nijmegen

De autobrand werd omstreeks 01:50 uur ontdekt. Vermoedelijk werd dit ontdekt door de knal van de banden die sprongen door de hitte. Ditmaal stond een Mitsubishi Colt aan de voorzijde in lichterlaaie. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto aan de voorzijde volledig uitbranden. De brandweer moest met behulp van een brandkraan extra water verkrijgen om de auto volledig te doven.

Derde nacht
In de nacht van dinsdag op woensdag ging een auto in vlammen op, aan de Terralaan. Ook ging in de nacht van woensdag op donderdag een auto in vlammen op aan de Panfluitstraat. De derde autobrand was ditmaal aan de Colmarstraat. Alle drie de straten liggen niet ver van elkaar vandaan.

Brandstichting
Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de autobrand. De politie is opzoek naar getuigen. De politie reed wederom met meerdere voertuigen door de wijk. De auto zal geborgen worden en onderzocht worden op sporen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook