Opnieuw brand in Epe, politie doet onderzoek

Geplaatst op 17 oktober 2017, om 10:41 uur

EPE – De politie is een onderzoek gestart naar een schuurbrand aan de Tongerenseweg in Epe. Rond 05.25 uur werd de brand ontdekt; omwonenden hebben geprobeerd de brand zelf te blussen, maar de brandweer kwam wel ter plaatse ter ondersteuning. Gezien de bezorgdheid die er is over brandstichtingen, na de serie branden van vorige week, neemt de politie dit hoog op.

Het is op dit moment niet duidelijk wat er is gebeurd en wie verantwoordelijk is. Uiteraard worden er vanuit het publiek vragen gesteld, of er verband is met de serie branden van vorige week.
Het eerlijke antwoord is dat de politie dat nog niet weet.

De politieagenten gaan op zoek naar feiten en alleen op basis daarvan kunnen we conclusies trekken. Op dit worden alle mogelijkheden open gehouden. Feit is in ieder geval dat de verdachten die vorige week zijn aangehouden, nog vastzitten.

Helpt u mee met het onderzoek?
De recherche gaat met deze zaak aan de slag, maar u kunt helpen. Als u informatie of vermoedens heeft, bel dan met de politie of gebruik het tipformulier. Als u twijfelt of de informatie wel zinvol is, neem dan het zeker voor het onzekere bel de politie op 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook