(advertorial) Ultieme zekerheid met de accu’s van Bosch

Geplaatst op 10 december 2017, om 21:00 uur

Het is jou vast ook wel eens overkomen; je moet je kinderen naar school brengen, maar de auto start niet. Er zit niets anders op dan de fiets te pakken. Wil je dit in de toekomst voorkomen? Kies dan voor een betrouwbare accu met het juiste vermogen.

Belang kwaliteit accu
De kwaliteit van de accu wordt steeds belangrijker. Dit komt omdat de nieuwste auto’s vaak onderdelen en systemen bevatten die elektrische energie verbruiken, zoals het start/stop-systeem. Deze systemen vragen om een betrouwbare stroomvoorziening, zodat de motor op elk moment en in alle omstandigheden moeiteloos start en jij altijd op tijd op school, werk of sport bent.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Kwalitatief hoogwaardige accu’s: Bosch
De accu’s van Bosch leveren uitmuntende startkracht voor elke personenauto dankzij de gepatenteerde PowerFrameÒ technologie in het rooster. De opbouw van het rooster zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid en levensduur van jouw Bosch-accu zo optimaal mogelijk is. De beschikbare accu-lijnen bieden de hoogste kwaliteit voor verschillende soorten auto’s. Jouw Bosch Car Service autobedrijf geeft je passend advies bij het kiezen van de juiste Bosch-accu.

Bij de aankoop van een Bosch-accu krijg je daarnaast toegang tot het Bosch Easy Way-programma. Door je hier te registeren word je voorzien van nog meer zekerheid. De garantie van je accu wordt namelijk met één jaar verlengd en je krijgt gratis hulp bij het niet starten van je auto. Mocht je toch een lege accu hebben, dan kan je het Easy Way-hulpnummer bellen en word je verder geholpen door een medewerker. Daarnaast kan je jouw accu altijd laten testen en wordt jouw oude accu door de Easy Way-partner overgenomen voor recycling. Ook geniet je het hele jaar door van terugbetaalacties en exclusieve aanbiedingen op andere automotive producten van Bosch.

Twijfel niet langer en vraag jouw Bosch Car Service autobedrijf naar de juiste Bosch-accu. Zo sta je deze winter niet in de kou.