Bejaard echtpaar aangereden op A50, veroorzaker vlucht weg

Geplaatst op 1 juli 2018, om 11:07 uur

HEELSUM – Een bejaard echtpaar zijn zaterdagochtend op de A50 bij Heelsum aangereden, zo laat de politie weten. Hierbij zijn zij met hun auto en caravan over de kop geslagen. De veroorzaker is doorgereden

Rond 10.50 uur werd de bestuurder van een caravan ingehaald door een auto. Bij het teruggaan naar de rechterbaan raakte de auto die aan het inhalen was de auto met caravan. Hierdoor begon de caravan te slingeren en sloeg de auto met caravan over de kop.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Nagenoeg ongedeerd
De inzittenden, een 83-jarige vrouw en 84-jarige man (de bestuurder) uit Arnhem, moesten door omstanders uit hun auto worden geholpen. Ze bleven nagenoeg ongedeerd. Door de aanrijding raakte de caravan total loss en de auto zwaar beschadigd.

De veroorzaker van het ongeval is doorgereden. Uit het eerste onderzoek zijn aanwijzingen gevonden dat het mogelijk gaat om een rode auto. De politie komt graag in contact met getuigen. Ook mensen die dashcam-beelden hebben die mogelijk relevant zijn voor het onderzoek worden verzocht met de politie te bellen op 0900-8844.

foto via Twitter: @E_Hortensius