Luide knal in Apeldoorn door inbraak bij juwelier - GelreNieuws.nl

Luide knal in Apeldoorn door inbraak bij juwelier

Geplaatst op 29 oktober 2018, om 14:48 uur

APELDOORN – Een luide knal in de nacht van zondag op maandag aan de Korenstraat in Apeldoorn. Twee personen vernielden rond 3.20 uur bij een juwelier de glazen deur en het ijzeren rolhek om vervolgens met onbekende buit te vluchten.

Toen agenten bij de juwelier aankwamen, was het duo al gevlucht richting de Asselsestraat. Dat deden ze op een (motor)scooter met een groot windscherm. Ze waren donker gekleed en de bestuurder droeg een donkere helm. Onbekend is of de bijrijder ook een helm droeg.

Onderzoek
De politie is direct een onderzoek gestart naar deze inbraak. Er wordt onder meer sporenonderzoek en buurtonderzoek gedaan en ook worden camerabeelden geanalyseerd. Maar de politie hoopt nog meer informatie te ontvangen die leidt naar de inbrekers.

Heb je afgelopen nacht iets gehoord of gezien? Of woon je in de buurt van de Koren- of Asselsestraat en heb je camera’s bij je woning? Misschien is daarop tussen 3.00 en 3.30 uur iets te zien dat met deze zaak te maken heeft. Houd daarbij wel rekening met de wintertijd die dit weekend is ingegaan, niet alle systemen passen dit automatisch aan.

Tips doorgeven kan via het formulier op politie.nl, eventuele camerabeelden kun je ook uploaden. Uiteraard zijn ze ook gewoon bereikbaar via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com