Uitgaansgelegenheid beschoten in Apeldoorn

Geplaatst op 7 november 2018, om 11:48 uur

foto: Patrick ApenhorstAPELDOORN – In de nacht van dinsdag op woensdag 7 november 2018 is er op de uitgaansgelegenheid City Club geschoten aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Er was op het moment van de beschieting niemand aanwezig in het pand en er zijn geen mensen gewond geraakt.

De politie kreeg rond 03:00 uur een melding dat er geschoten zou zijn op een pand aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Meerdere politievoertuigen zijn ter plaatse gegaan en er is met een heli nog gezocht naar de dader(s). De politie doet onder meer buurtonderzoek, spreekt met getuigen en kijkt camerabeelden uit.

Signalement
De politie is op zoek naar twee personen die gezien zijn tijdens de schietpartij. Het signalement van de twee personen is als volgt:

Man 1
– Kleine man, ongeveer 1,70 meter lang
– Normaal postuur
– Groene dikke “legerachtige” halflange jas met capuchon over zijn hoofd.
– Trainingsbroek met op het rechterbeen een lichtkleurig logo. Een witte bies tot kniehoogte.
– Donkere sportschoenen.

Man 2
– Kleine man, ongeveer 1,70 meter lang.
– Normaal postuur.
– Donkere kleding, dikke jas met capuchon over zijn hoofd.

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben en nog niet met de politie hebben gesproken. Ook komen wij graag in contact met mensen die camerabeelden hebben of meer informatie over de beschieting. U kunt bellen via 0900-8844 doet u dit liever anoniem dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.