Overzicht: alle incidenten tijdens de jaarwisseling 2018 – 2019 - GelreNieuws.nl

Overzicht: alle incidenten tijdens de jaarwisseling 2018 – 2019

Geplaatst op 1 januari 2019, om 17:40 uur

REGIO – Het team van GelreNieuws & Persbureau Heitink wenst iedereen een gezond en gelukkig 2019. In dit artikel een overzicht van alle incidenten op een rij.

Drie autobranden binnen een uur tijd in Nijmegen

Binnen een uur tijd hebben er drie autobranden gewoed in Nijmegen. In alle gevallen kunnen de auto’s als verloren worden beschouwd en wordt brandstichting niet uitgesloten. Lees verder »


Man gewond bij steekpartij in Arnhemse wijk Klarendal

Bij een steekpartij op de Klarendalseweg in Arnhem is een man gewond geraakt. Hij is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Lees verder »


Mercedes Vito verwoest door brand in Lathum

Een brand heeft een Mercedes Vito bestelbus in de as gelegd op Recreatiepark Rhederlaagse Meren Lathum. Van de bus is weinig meer over. De brand werd even voor 2.00 uur ontdekt. Toen de brandweer aankwam stond het voertuig al volledig in lichterlaaie. Ze hebben het vuur snel weten te blussen.


Brandweer krijgt hulp van politie en ME in Tiel

In de wijk Rauwenhof in Tiel heeft tijdens de jaarwisseling een grote buitenbrand gewoed. De ME moet eraan te pas komen om de rust te bewaren. Lees verder »


Schuurbrand in Elst

Rond 02.30 was er een schuurbrand gemeld aan de Fortuna in Elst. Omwonenden zagen vlammen uit het schuurtje van hun achterburen komen en alarmeerde direct de brandweer. De brand was ondertussen deels overgeslagen naar een naastgelegen schuurtje die ook forse schade opliep.

De brandweer had het vuur snel onder controle, oorzaak is onbekend


Bestelbus brandt uit aan voorzijde in Arnhem

Op de Laan van Presikhaaf in Arnhem heeft omstreeks 01.50 uur een bestelbus in brand gestaan. Brandstichting word wederom niet uitgesloten.


Veel containerbranden in Arnhem

Tijdens oudejaarsavond en nieuwjaarsnacht zijn er tientallen containerbranden geweest in Arnhem. De brandweer heeft de handen vol gehad aan de brandjes, zoals te zien op de foto op de Putstraat en de Cannenburglaan.


ME paraat uit voorzorg in wijk Veldhuizen Ede

De ME stond uit voorzorg paraat in de Ede wijk Veldhuizen. Zover bekend is het daar rustig gebleven. In de wijk Veldhuizen is het in het verleden vaker misgegaan.


Berichten gaan door onder deze advertentie


Woningbranden in Ede

Twee woningbranden vlak achter elkaar in Ede. Eerst was het op de Liebeen. Daar brandde een zolder volledig af. Even later was het raak in een woning aan de Aalbeek. Van dit huis waren de bewoners niet thuis toen de brand uitbrak. 


Brandweer bekogeld met vuurwerk in Wijchen, politie grijpt in

Waar eerder op de avond brand uitbrak in de Wijk Diepvoorde in Wijchen was opnieuw brand ontstaan. Lees verder »


Flinke brand in de sporthal De Betuwe in Tiel

Maandagavond omstreeks 22:40 werd de brandweer opgeroepen voor een brand in de sporthal de Betuwe op de Wadenoijenlaan in Tiel. Lees verder »


Brand in geparkeerde bestelbus in Duiven

Op de Wilgenlaan in Duiven is maandagavond een geparkeerde bestelbus verloren gegaan door een brand. De oorzaak is niet bekend.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com