Wielrenner gewond na ongeval in buitengebied Bemmel

Geplaatst op 4 juli 2019, om 22:07 uur

BEMMEL/HAALDEREN – Donderdagavond is een wielrenner gewond geraakt bij een ongeval in het buitengebied van Bemmel/Haalderen. Op de “defensiedijk” gebeurde het ongeval.

Omstreeks 20:43 uur ging het mis en kwam een wielrenner ten val. Vermoedelijk ging het om een eenzijdig ongeval. De politie ter plaatse kon dit niet bevestigen. De wielrenners waren met zijn 2e aan het fietsen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Doordat de locatie in het buitengebied gemeld werd was het eerst onduidelijk waar de exacte locatie was, dit bleek uit eindelijk op de Buitenpolder op de grens van Haalderen en Bemmel te zijn, achter de Wienerberger steenfabriek. De politie en een rapid responder van de ambulancedienst waren snel ter plaatse. Een tweede politieauto heeft boven op de Waaldijk in Bemmel, ter hoogte van de Sportlaan de ambulance, die vanuit Nijmegen kwam opgevangen.

De politie heeft de ambulances de polder ook weer uit begeleid en het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De fietsen zijn opgehaald met een personenauto.

Foto’s: Dylan Jünemann/Persbureau Heitink