Grijze Audi A4 Avant zonder kentekenplaten gevlucht na inbraak in Doorwerth - GelreNieuws        

Grijze Audi A4 Avant zonder kentekenplaten gevlucht na inbraak in Doorwerth

Geplaatst op 14 april 2020, om 11:57 uur

DOORWERTH – De politie is via een mail van Burgernet naar getuigen op zoek van de inbraak afgelopen weekend bij The Read Shop aan de Van der Molenallee in Doorwerth. Ook stellen zij hier enkele specifieke vragen.

ZIE OOK: Forse schade bij inbraak in winkelpand in Doorwerth

In die nacht van zaterdag op zondag werd tussen 02:30 en 02:40 uur de inbraak gepleegd. Er werd een ruit van de nooddeur van de winkeldeur ingeslagen en zo werd toegang verkregen tot de winkel. De daders zijn na de inbraak met hoge snelheid weggereden in een grijskleurige vijfdeurs personenauto Audi A4 Avant, een ouder type. Vermoedelijk zonder kentekenplaten. Ze zijn gevlucht in de richting van Kievitsdel in Doorwerth.

De politie heeft nog enkele vragen aan mensen uit de buurt of die toevallig in de buurt waren:
– Heeft u één of meerdere personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen of in combinatie met het voertuig?
– Heeft u het verdachte voertuig of andere verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving rond de tijd van de inbraak?
– Heeft u of uw huisgenoten informatie of gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
– Heeft u camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Mocht u antwoorden hebben op bovenstaande vragen of is u iets anders opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken kan hebben met de inbraak, neem dan direct contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. ‘Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn’, zo meldt de politie.

foto boven: Persbureau Heitink