Motorrijder en wielrenner gewonden na aanrijding in Heteren - GelreNieuws.nl

Motorrijder en wielrenner gewonden na aanrijding in Heteren

Geplaatst op 26 april 2020, om 12:13 uur

HETEREN – Op de Drielse Rijndijk bij Heteren heeft zondagochtend een ongeval plaatsgevonden, waarbij twee personen gewond raakten. De dijk is afgesloten ter hoogte van het ongeval.

Het gebeurde rond 10.25 uur, waarna twee ambulances en de politie uitrukten. Een motorrijder en een wielrenner zijn met elkaar in aanraking gekomen, waarna beide bestuurders zijn gevallen. De motor is onderaan de dijk tot stilstand gekomen. Omstanders verleenden direct eerste hulp, waarna de hulpdiensten het overnamen. De twee slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens omstanders zouden de twee vrouwelijke slachtoffers er niet al te best aan toe zijn. De politie kon dit nog niet bevestigen.

Afgesloten
De dijk is ten tijde van het ongeval en onderzoek afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeerd. Fietsers en wandelaars kunnen er langs door ver in de berm te lopen.

Hoe de aanrijding exact kon gebeuren, is niet duidelijk. De verkeersongevallenanalyse van de politie is bezig met het onderzoek naar de toedracht.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com