Automobilist schept scooterrijder in Haalderen - GelreNieuws.nl

Automobilist schept scooterrijder in Haalderen

Geplaatst op 18 september 2020, om 14:35 uur

HAALDEREN – Vrijdagmiddag is een scooterrijder gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de rotonde Van der Mondeweg in Haalderen.

De scooterrijder kwam uit de richting van het verlengde Baalsepad en reed op de rotonde richting de wijk Essenpas. Op de rotonde ging het mis. De bestuurster van een kleine personenauto kwam uit de richting van Bemmel en nam net de afslag richting Haalderen. Op de rotonde botste beide voertuigen met elkaar.

Passanten hebben direct 1e hulp verleend aan het slachtoffer. Door het ongeval liep het verkeer in beide richtingen compleet vast. Een rijschoolhouder welke op het ongeval zag gebeuren heeft het slachtoffer beschermd door met de lesauto de rijbaan te blokkeren. De leerling heeft het verkeer zo goed mogelijk proberen te regelen tot de hulpdiensten ter plaatse waren.

De bestuurder van de scooter is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, hij heeft mogelijk rugletsel. De automobilist kwam met de schrik vrij. Bij voertuigen hebben flinke schade opgelopen. Even na 13.00 uur was de weg weer vrij.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com