Ritje op scooter komt jongeman in Arnhem duur te staan - GelreNieuws.nl

Ritje op scooter komt jongeman in Arnhem duur te staan

Geplaatst op 19 oktober 2020, om 14:38 uur

ARNHEM – ‘Een ritje op een scooter kwam een 18-jarige man gisteravond duur te staan’, zo meldt de politie. De jongeman reed zonder rijbewijs en gaf een valse naam op.

Bij een controle kon de man geen rijbewijs overhandigen. Deze zou volgens hem nog thuis liggen. Ook kon deze man geen identiteitsbewijs tonen. Nadat de man ‘zijn persoonsgegevens’ had opgegeven, werd door de agenten vermoed dat dit niet zijn eigen gegevens waren.

Aangehouden
De man werd daarop aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Daar werd door de politie onderzoek gedaan naar zijn identiteit. Na onderzoek bleek dat de man iemand anders was dan dat hij opgaf te zijn en hij beschikt ook niet beschikte over enig rijbewijs. Daarbij was hij al vaker geverbaliseerd voor het rijden zonder rijbewijs.

Tegen de man zijn verschillende proces-verbalen opgemaakt voor onder andere het rijden zonder rijbewijs, niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs en het opgeven van een valse naam. De man zal zich binnenkort voor de rechter mogen verantwoorden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com