Ingebroken door twee verdachten in telefoonwinkel in Zevenaar - GelreNieuws.nl

Ingebroken door twee verdachten in telefoonwinkel in Zevenaar

Geplaatst op 12 november 2020, om 13:00 uur

ZEVENAAR – In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 04.00 uur reed de politie naar de Nieuwe Doelenstraat in Zevenaar in verband met een heterdaad inbraak in een telefoonwinkel.

De politie is met meerdere eenheden ter plaatse gegaan, toen al snel bleek dat de ruit van de winkel ingeslagen was. Al snel zagen zij twee jongens rennen. Na een achtervolging te voet zijn de agenten de twee jongens kwijt geraakt. ‘Wat opviel is dat de jongens wel erg goed de weg door het centrum kenden, zelfs in het donker.’ Zo meldt de politie op Facebook.

Signalement
In het centrum hebben agenten werkhandschoenen aangetroffen, deze hebben ze in beslag genomen. Ze hebben met meerdere eenheden nog een ruime zoekslag gemaakt maar zonder resultaat. Het gaat vermoedelijk om twee mannelijke daders van rond de 20-30 jaar oud. Ze droegen beiden donkere kleding met een capuchon en sneakers.

Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000. Woont u in de buurt en heeft u eventueel camerabeelden waarop twee verdachten te zijn zijn? Dan zou de politie deze graag willen ontvangen.

foto: Politie Zevenaar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com