Vrachtwagenchauffeur ontwaakt uit coma na brandstichting in cabine - GelreNieuws.nl

Vrachtwagenchauffeur ontwaakt uit coma na brandstichting in cabine

Geplaatst op 11 november 2020, om 08:14 uur

DOESBURG – De chauffeur die in augustus ernstig gewond raakte toen zijn vrachtwagen in Doesburg in brand werd gestoken is uit zijn coma ontwaakt, zo meldt de politiewoordvoerder. “Met het slachtoffer gaat het gelukkig beter.”

Vooralsnog onbekenden daders staken in de nacht van 19 op 20 augustus de vrachtwagen aan de Leigraafseweg in Doesburg in brand waarin de chauffeur lag te slapen. De 46-jarige chauffeur uit Bergen op Zoom werd wakker van de vlammen en liep ernstige brandwonden op. Een buurtbewoner zag de chauffeur uit de cabine klimmen, zo meldt De Gelderlander. “Hij had alleen een onderbroek aan en was zwart van het roet. Zijn gezicht en handen waren helemaal verbrand, de huid hing er gewoon af.”

Lichamelijk herstel is afwachten
In september werd nog gevreesd voor het leven van de 46-jarige chauffeur uit Bergen op Zoom. Hij lag toen in coma en zijn toestand verslechterde. Een politiewoordvoerder vertelt nu dat het beter gaat met de Brabander. “Het slachtoffer ligt niet meer in coma. Hoe het verdere lichamelijke herstel zal verlopen is afwachten.”

In het televisieprogramma Opsporing Verzocht werden camerabeelden getoond van twee mannen die vlak voor de brand zijn gezien bij de vrachtwagen. Bij de politie kwamen meer dan 20 tips binnen maar of de politie dicht bij de oplossing van de zaak is, wil ze niet zeggen. Wel maakte het programma bekend dat er ook namen van mogelijke daders zijn genoemd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com