UPDATE: Oudere man raakt zwaargewond bij ongeval in Doesburg - GelreNieuws.nl

UPDATE: Oudere man raakt zwaargewond bij ongeval in Doesburg

Geplaatst op 18 november 2020, om 17:40 uur

DOESBURG – Een oudere man is woensdagmiddag tegen 16:30 uur ernstig gewond geraakt bij een bouwproject bij zijn woning aan De Loddero in Doesburg. Dit gebeurde achter een woning pal naast de eerder genoemde bouwplaats.

Eerste informatie niet kloppend
In eerste instantie liet de politie ter plekke aan de fotograaf weten dat het om een bouwvakker ging van het bouwterrein aldaar, echter bleek dit verhaal na onderzoek samen met de projectontwikkelaar niet te kloppen. Het bleek niet om een bedrijfsongeval te gaan, maar om een ongeval op een privé bouwplaatsje bij de man thuis. De oudere man was zelf aan het klussen aan zijn eigen schuur, wat pal naast het bouwterrein ligt, toen hij door onbekende oorzaak ten val kwam en met zijn hoofd op het beton terecht is gekomen.

Hulpdiensten werden groots opgeroepen aan De Loddero. Onder meer een traumahelikopter kwam vanuit Volkel om assistentie te verlenen. Deze was geland aan de Ellecomsedijk bij Dieren, omdat er in Doesburg geen geschikte landingsplaats was. Aan de Ellecomsedijk hebben de artsen van de traumahelikopter de man behandeld. Aldaar werd besloten om de man onder begeleiding van een trauma-arts per ambulance naar Radboud ziekenhuis in Nijmegen te vervoeren.

Hoe het inmiddels met de man gaat, is niet bekend. De arbeidsinspectie verricht ook geen onderzoek, wat duidt dat het geen bedrijfsongeval is.

Foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com