Gewapende overval op tankstation A15 bij Ochten

Geplaatst op 25 maart 2021, om 17:23 uur

OCHTEN – Woensdag op donderdagnacht heeft er gewapende overval plaatsgevonden op een Tankstation gelegen aan de A15 bij Overbroek.

Rond 04.20 uur kregen agenten een melding dat er een overval gaande zou zijn bij het tankstation. De verdachte, een 19-jarige man uit Tiel, bedreigde de medewerkster van het tankstation met een groot mes en eiste geld van de medewerker. Gelukkig bevond ze zich achter veiligheidsglas.

De medewerkster heeft daarop de deuren van de shop gesloten waardoor de verdachte het tankstation niet meer kon verlaten. Agenten zagen dat de verdachte voor de schuifdeuren van het tankstation stond en zagen een groot mes op de grond liggen. Deze verdachte kon vervolgens worden aangehouden.

Getuigen
Tijdens de overval heeft de medewerkster twee mannen gezien bij de ingang van de shop, terwijl de overval gaande was. De politie komt graag in contact met deze twee getuigen. Het gaat mogelijk om een vrachtwagenchauffeur en om een bestuurder van een bedrijfsbus. Neem dan aub contact op met 0900-8844.