Katten overleden bij brand binnenstad, bewoner aangehouden - GelreNieuws.nl

Katten overleden bij brand binnenstad, bewoner aangehouden

Geplaatst op 23 december 2021, om 22:50 uur

ARNHEM – Bij de brand woensdagavond in de binnenstad van Arnhem zijn twee katten overleden, zo werd donderdag bekend gemaakt. Ook is de bewoner aangehouden.

Dit meldt een buurtbewoner aan het tv programma 112Vandaag donderdagavond. De bewoner was donderdagmiddag terug bij zijn woning om te kijken naar de schade, waarna hij de twee overleden katten vond. Vervolgens zou hij door het lint zijn gegaan en buiten zijn buurvrouw hebben mishandeld.

De politie heeft de man hierom aangehouden. De mishandelde vrouw is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel behandeld. Zij zou een flinke vuistslag in haar gezicht hebben gekregen, aldus de buurtbewoner tegen 112Vandaag.

Woensdagavond was de brand bij het appartement, welke ontstaan was door een laptop oplader op de bank. Buurtbewoners melden al eerder dat er veel problemen waren bij de woning. Echter sluiten hulpdiensten uit dat er sprake is van brandstichting.

Tekst loopt door onder de advertentie 

Woensdagavond was de brand bij het appartement. Deze was ontstaan door een laptop oplader op de bank. Buurtbewoners melden al eerder dat er veel problemen waren bij de woning. Echter sluiten hulpdiensten uit dat er sprake is van brandstichting.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com