Politie vraagt hulp bij zoektocht naar identiteit overleden vrouw - GelreNieuws.nl

Politie vraagt hulp bij zoektocht naar identiteit overleden vrouw

Geplaatst op 4 december 2021, om 14:00 uur

ARNHEM – Gisteravond is er rond 21.45 uur aan de Velperweg een vrouw in het water aangetroffen. Ter plaatse gekomen agenten hebben de vrouw uit het water gehaald. Er is nog geprobeerd de vrouw te reanimeren, maar zonder resultaat. De politie is nu op zoek naar de identiteit van de vrouw.

ZIE OOK: Identiteit van overleden vrouw in Arnhem bekend: “Bedankt voor het meedenken”

 

Helaas is de vrouw ter plaatse overleden. De politie is een onderzoek gestart om de identiteit van de vrouw vast te stellen en heeft hierbij uw hulp nodig. Een misdrijf is inmiddels uitgesloten.

ZIE OOK: Te water geraakte vrouw overleden in Arnhem

Getuigen gezocht
De vrouw heeft in de omgeving van de Prumelaan en de Van der Duijn van Maasdamlaan in Arnhem verward rondgelopen. Vervolgens is zij in het water aangetroffen. De politie is opzoek naar mensen die de vrouw voor 21.45 uur die avond nog hebben gezien of gesproken.

Het gaat om een blonde vrouw, zij was in het zwart gekleed. Ook willen we weten of er mensen zijn die in die omgeving persoonlijke spullen hebben aangetroffen die mogelijk van de vrouw zijn. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche. Dit kan via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com