Twee 19-jarige mannen uit Arnhem aangehouden na woningoverval - GelreNieuws.nl

Twee 19-jarige mannen uit Arnhem aangehouden na woningoverval

Geplaatst op 11 december 2021, om 17:14 uur

HOUTEN / ARNHEM – Maandagavond 18 oktober werden bewoners in Houten thuis bruut overvallen door twee mannen die zich voordeden als pakketbezorgers. Op donderdagavond 10 december werden twee verdachten in een woning in Arnhem aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze woningoverval.

Op 18 oktober werd rond 20:30 uur bij bewoners van de woning aan de Appelgaarde in Houten aangebeld. De verdachten deden zich voor als pakketbezorgers. Bij het open doen van de deur werd de echtgenoot hardhandig naar binnen gewerkt en daarbij op zijn hoofd geslagen. Het echtpaar werd in de woning bedreigd. Nadat de overvallers geld en sieraden buit maakten, sloegen zij op de vlucht.

Aanhouding
Na uitgebreid onderzoek heeft de recherche in de avond van 10 december twee verdachten in een woning aan de Veulwestraat in Arnhem kunnen aanhouden. Het betreft twee 19-jarige mannen uit Arnhem.

Het onderzoek gaat onverminderd door en de politie is nog altijd op zoek naar mede-verdachten, maar ook naar getuigen van deze brutale en gewelddadige woningoverval.

Iets gezien?
Heeft u meer informatie over deze woningoverval of heeft u iets verdachts gezien in de avond van 18 oktober in omgeving van de Appelgaarde in Houten? Misschien heeft u camerabeelden waarop beelden van de verdachten te zijn en die u nog niet heeft gedeeld? Meld dat dan bij de politie. Neem contact op via 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier. Anoniem melden kan ook via meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com