Auto rijdt door heg en tegen woning aan: bestuurder overleden - GelreNieuws.nl

Auto rijdt door heg en tegen woning aan: bestuurder overleden

Geplaatst op 24 januari 2022, om 18:51 uur

BEMMEL – Op de Ceres in Bemmel is maandagavond een auto door een heg en tegen een woning aan gereden. De bestuurder hiervan is overleden.

Het ernstige ongeval gebeurde rond 18:10 uur, waarna de hulpdiensten groots uitrukten. Zoals het er nu naar uitziet raakte de bestuurder van de auto onwel, waarna deze door een heg reed en tegen een woning tot stilstand kwam. De man is door omstanders gepoogd uit de auto te halen, wat uiteindelijk lukte. Wel was het heel lastig, zo werd ter plekke aangegeven, omdat de voet van de man op het gaspedaal bleef drukken. Daardoor was er veel rookontwikkeling van verbrand rubber en de band is compleet weggevaagd. Omstanders hebben uiteindelijk de autoruit in kunnen slaan met een hamer en de man daarna toch uit zijn auto weten te krijgen. Vervolgens zijn ze direct overgegaan op de reanimatie, welke is overgenomen door de hulpdiensten..

Overleden
Echter bleek alle inspanning niet voldoende en het slachtoffer is ter plekke overleden. Dit bevestigd de politiewoordvoerder desgevraagd. De hulpdiensten kwamen met veel voertuigen ter plekke en de brandweer had schermen geplaatst. Een opgeroepen traumahelikopter werd gecanceld. Ook waren er veel omstanders ter plekke aanwezig.

De auto is precies op de hoek van het huis geknald en de heg heeft de grootste klap opgevangen, daardoor de schade aan de woning minimaal. De verkeersongevallenanalyse van de politie is ter plekke en heeft onderzoek gedaan.

foto’s: Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com