Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op beruchte kruising Arnhem - GelreNieuws.nl

Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op beruchte kruising Arnhem

Geplaatst op 20 januari 2022, om 01:55 uur

ARNHEM – Op de beruchte kruising op de Apeldoornseweg in Arnhem, met de op- en afrit van de A12, heeft woensdagavond een ernstig ongeval gebeurd. Drie mensen raakten hierbij gewond, waarvan één ernstig.

Rond 22:00 uur kwam de melding binnen van het ongeval tussen drie auto’s. In twee van de drie auto’s zaten in totaal drie personen bekneld, zij zijn alle drie gewond geraakt. De brandweer, ambulance en een traumahelikopter kwamen die avond direct ter plaatse om hulp te verlenen aan de slachtoffers. De slachtoffers zijn een man van 31 jaar oud uit Apeldoorn en een 54-jarige man en vrouw, beiden uit de gemeente West Betuwe, aldus de politiewoordvoerder. De bestuurder van de grijze Mercedes is met ernstige verwondingen naar het RadboudUMC in Nijmegen gebracht.

Onderzoek
De weg was in beide richtingen lange tijd afgesloten in verband met het ongeval en het onderzoek naar de oorzaak. “Dit onderzoek loopt nog.” Zo laat de woordvoerder desgevraagd weten. Tot die tijd kan er geen uitspraak gedaan worden over de oorzaak.

Dit kruispunt is berucht vanwege de vele ongevallen die hier plaats vinden de afgelopen jaren.

foto’s: Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com