Persoon raakt te water in parkje en overlijdt - GelreNieuws        

Persoon raakt te water in parkje en overlijdt

Geplaatst op 19 januari 2022, om 14:01 uur

WARNSVELD – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag massaal uitgerukt naar een melding van persoon te water in een klein parkje aan de Bonendaal in Warnsveld. Ter plekke bleek iemand overleden te zijn.

De hulpdiensten werden rond 12:50 uur gealarmeerd. Brandweerlieden uit Zutphen en Deventer rukten met spoed uit, ook de traumahelikopter kwam aanvliegen. Al snel bleek dat de hulpdiensten niets meer konden doen voor het slachtoffer en bleek het slachtoffer overleden te zijn. De hulpdiensten die nog onderweg waren, waaronder de traumahelikopter, werden toen direct gecanceld.

Op dit moment staat er een rollator naast het water en staat de politie er ook bij. Er zal nog onderzoek plaatsvinden, maar voorlopig gaat de politie uit van suïcide. “Wij sluiten een misdrijf of een ongeval voorlopig uit”, zo laat de woordvoerster desgevraagd weten.

Heeft u hulp nodig of zit u met vragen over zelfdoding? Bel dan direct met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 113 of gratis via 0800-0113 (24/7 bereikbaar) of kijk op 113.nl.

foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink