Zwaargewonde bij steekpartij in Arnhem: “verdachte nog aanwezig en aangehouden” - GelreNieuws.nl

Zwaargewonde bij steekpartij in Arnhem: “verdachte nog aanwezig en aangehouden”

Geplaatst op 2 februari 2022, om 02:05 uur

ARNHEM – Op Karel van Gelderstraat in Arnhemse wijk Spijkerkwartier heeft dinsdag aan het einde van de avond een steekpartij plaatsgevonden.

Het incident gebeurde omstreeks 23.30 uur ter hoogte van de Spijkerstraat. De politie werd al snel gebeld via 112, waarna “een surveillance-eenheid op één minuut vanaf de melding af bleek te zijn, waardoor ze snel ter plaatse waren.” Zo geeft de politiewoordvoerder aan. Het slachtoffer werd daar aangetroffen voor een woning in die straat. Het slachtoffer is vervolgens gewond per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De woordvoerder laat de volgende ochtend weten dat het slachtoffer niet in levensgevaar is.

Verdachte nog ter plekke
De politie rond middernacht al weten dat ze een verdachte hebben aangehouden. “Eerste zorg voor de agenten is dat de gezondheid en veiligheid van het slachtoffer gewaarborgd is. Nadat meer duidelijk was wat er aan vooraf was gegaan hebben agenten een verdachte aangehouden. Deze was daar nog ter plaatse aanwezig.” Aldus de woordvoerder.

Het incident speelde zich af in de relationele sfeer. Er werd door de forensische opsporing van de politie nog onderzoek gedaan naar het incident, ook in een woning werd onderzoek verricht. Verder worden de verdachte, getuigen en later het slachtoffer gehoord in deze zaak.

Foto’s: Roland Heitink/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com