Herdenkplek voor verongelukte Jesse (16) in Haalderen - GelreNieuws.nl

Herdenkplek voor verongelukte Jesse (16) in Haalderen

Geplaatst op 15 april 2022, om 15:27 uur

HAALDEREN – Vrienden, teamgenoten, klasgenoten en kennissen van Jesse hebben een kleine herdenkplek gemaakt op de plaats van het noodlottige ongeval bij de kruising Van der Mondeweg N839 met de Waaldijk in Haalderen.

De pas 16-jarige voetballer van SC Bemmel en scholier van het Overbetuwe College kwam om het leven bij een noodlottig ongeval afgelopen woensdag. Nabij de plek van het ongeval liggen bloemen en branden kaarsen. Ook hangt er een vlaggetje van SC Bemmel, de club waar Jesse voetbalde.

Een oud trainer van SC Bemmel vertelt dat Jesse een fanatieke sporter was. Hij voetbalde graag met zijn vriendengroep en voetbalelftal. Ook fietste hij graag een stuk op de wielrenfiets.
“Op Jesse kon je altijd rekenen. Als er een speler nodig was bij een ander team was hij nooit beroerd om 2 wedstrijden te spelen. Het was een fantastisch lief joch, welke zeker gemist gaat worden.”

Ook een moeder van een van de vrienden van Jesse komt een kaarsje branden op de plek, helemaal in de stijl van Jesse’s voetbalclub, SC Bemmel. Haar zoon is erg ontdaan, “Het was een hechte vriendengroep welke bijna elk weekend samen kwam.”

Vrienden en klasgenoten hebben donderdag de plek bezocht en steun bij elkaar gezocht. De gemeente verwacht dat er nog meer bloemen en kaartjes bij komen.

foto’s: Jeffrey Slendebroek/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com