Politie zoekt mogelijke getuigen in vermissingzaak Aalten - GelreNieuws.nl

Politie zoekt mogelijke getuigen in vermissingzaak Aalten

Geplaatst op 17 december 2008, om 18:38 uur

081213-vermiste-joanne-noordinkAALTEN – De politie Aalten is met een uitgebreid onderzoek bezig naar de sinds donderdag 11 december vermiste 27-jarige Joanne Noordink. In dat verband zoekt zij contact met mensen die mogelijk meer duidelijkheid over de vrouw kunnen geven.

Zie ook: – Aaltense (27) vermist

De politie heeft de afgelopen dagen al met diverse personen uit de familie- , werk-, en kennissenkring van de vermiste vrouw gesproken. Zo wordt getracht een goed beeld van de vrouw en haar dagelijkse levenspatroon te krijgen.

In dat kader wordt contact gezocht met een man waarmee de vermiste vrouw op woensdag 10 december, de dag voor haar vermissing in een lunchroom aan de Hogestraat in Aalten heeft gezeten. Beiden hebben iets genuttigd en waren daar omstreeks 14.00 uur.

Verder wil de politie nog in contact komen met een man en een vrouw die op donderdag rond 09.00 uur op de galerij van het appartementencomplex in de Prinsenstraat zijn gezien.

Tip over de vrouw die een blanke huidskleur, ongeveer 1.83 lang, slank postuur, blauw/grijze ogen, kort donker haar heeft, kunnen worden gemeld op 0900 – 8844. Ook kan er gebeld worden met Meld misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com