Met auto de sloot in - GelreNieuws.nl

Met auto de sloot in

Geplaatst op 20 januari 2009, om 09:03 uur

LAREN – Een 45-jarige automobiliste uit Markelo is maandag met haar auto in een sloot langs de N 332 onder Laren (Gld.) beland. Zij raakte niet gewond.

De vrouw reed omstreeks 10.15 over de autoweg, komende uit de richting Holten. Op een gegeven moment kwam zij in de berm terecht en bij het corrigeren raakte zij in een slip. De auto kwam aan de andere kant van de weg in een sloot terecht. De vrouw raakte niet gewond. Een bergingsbedrijf takelde de auto uit de sloot.

Ruit school vernield

WARNSVELD – Bij een basisschool aan de Landweer in Warnsveld is het afgelopen weekend een ruit beschadigd door voetballende jeugd. De politie vraagt de veroorzaker zich netjes te melden.

Voor het onderwijzend personeel en voor de leerlingen is het altijd weer een teleurstelling wanneer zij na een weekend een vernielde ruit aantreffen, veroorzaakt door voetballertjes op een schoolplein. Ook dit weekend was er weer een ruit kapot bij een school aan de Landweer. De politie roept de veelal jeugdige veroorzakers op zich te melden na een dergelijk incident. Vaak kan de schade via de verzekering van de ouders worden geregeld.

Machines weg bij inbraak in bedrijfsbus

KLARENBEEK – Onbekenden hebben het afgelopen weekend ingebroken in een bedrijfsbus van een hoveniersbedrijf aan de Hoofdweg in Klarenbeek (gemeente Voorst). Er werden meerdere elektrische apparaten gestolen.

De bus stond vanaf 16 januari geparkeerd op het terrein van het bedrijf. Op maandag 19 januari ontdekte men de inbraak in de bedrijfsbus. Onbekenden hebben een portier geforceerd en vervolgens meerdere bladblazers, motorzagen en een bosmaaier ontvreemd. Alle spullen zijn wit/oranje van kleur en van het merk Stihl. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Joyriding met gestolen brommobiel

GAANDEREN – Vrijdagavond 16 januari werd op de Watertapweg in Gaanderen een brommobiel aangetroffen die gestolen bleek te zijn uit een garagebox van de Wedeo aan de Pelgrimstraat. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Na vernieling van een deur hebben onbekende de brommobiel weggenomen en zijn ermee gaan rijden. De brommobiel werd beschadigd aangetroffen en de politie is een buurtonderzoek gestart. Mensen die meer van de diefstal en joyriding weten, wordt verzocht te bellen met 0900 – 8844.

Ongevallen door gladheid

ACHTERHOEK – Op maandag 19 januari raakten in de Achterhoek meerdere auto’s betrokken bij ongevallen welke deels door de gladheid ontstonden.

Een 51-jarige vrouw uit Groenlo reed omstreeks 07.20 uur met haar auto vanaf de Twenteroute de afrit bij Groenlo af. In de bocht begon haar auto te schuiven en kwam op een middengeleider tot stilstand. Een achter haar rijdende 22-jarige automobiliste uit Eibergen kon niet meer tijdig remmen en botste op haar voorganger.

Op de Terborgseweg in Zelhem gleed rond 07.30 uur een 53-jarige automobilist uit Gaanderen door de gladheid van de weg. Dit gebeurde in een bocht en de auto kwam tegen een boom tot stilstand. De man wilde een naderende auto waarschuwen voor de gladheid en stond te zwaaien. De bestuurster van deze auto, een 43-jarige vrouw uit Ulft schrok hiervan, remde en botste door de gladheid ook tegen een boom.

Een 30-jarige vrouw en haar 4-jarig zoontje, beiden uit Winterswijk, moesten rond 08.25 uur na een ongeval voor controle naar het ziekenhuis. De vrouw reed in haar woonplaats over de Kloeterseweg en wilde afremmen. Ze trapte per ongeluk op het gaspedaal en mede door de gladheid raakte zij in neen slip en botste tegen een gevel. De auto raakte zwaar beschadigd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com