Twee gewonden bij aanrijding op A50 - GelreNieuws.nl

Twee gewonden bij aanrijding op A50

Geplaatst op 10 februari 2009, om 15:29 uur

Ambulance|foto Gerben Dalhuisen/Fotoserver.nlEPE – Een 31-jarige man uit Epe en een 34-jarige man uit Dalfsen zijn maandagavond 9 februari gewond geraakt na een aanrijding op de rijksweg A50 tussen Vaassen en Epe. Beide automobilisten zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 20:30 uur. Beide automobilisten reden over de A50 van Apeldoorn richting Zwolle. De man uit Dalfsen stond met zijn auto stil op de vluchtstrook wegens onvoldoende brandstof. De Epenaar, waarover een getuige meldde dat hij slingerend reed, reed pardoes tegen de achterzijde van de stilstaande auto. Beide bestuurders raakten gewond. Een blaastest op straat gaf aan dat de Epenaar onder invloed van alcohol was. Hij werd vervoerd naar het Lukasziekenhuis in Apeldoorn, waar een bloedproef werd afgenomen. De uitslag hiervan is over enkele dagen bekend. Ook bleek deze bestuurder niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

De automobilist uit Dalfsen liep nekletsel op als gevolg van de aanrijding, hij is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Ongeval A50|foto Gerben Dalhuisen/Fotoserver.nl Ongeval A50|foto Gerben Dalhuisen/Fotoserver.nl Ongeval A50|foto Gerben Dalhuisen/Fotoserver.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com