Auto vliegt in brand na ernstig ongeval

Geplaatst op 4 maart 2009, om 21:28 uur

Ongeval Westendorp | foto 112Achterhoek-Nieuws.nlWESTENDORP – Voorbijgangers hebben woensdagavond levensreddende hulp geboden aan een 57-jarige man uit Westendorp die bij een eenzijdig verkeersongeval op de Kersendijk in zijn woonplaats betrokken raakte. Het slachtoffer is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De man botste omstreeks 20.30 uur tegen een boom en raakte bekneld in zijn auto. De auto raakte in brand en dankzij kordaat optreden van diverse voorbijgangers werd de motor uitgeschakeld en kon men een eerste brand blussen. Inmiddels waren  hulpdiensten gearriveerd en toen de auto weer vlam vatte, was het vuur snel geblust. Ambulancepersoneel en de brandweer konden de man uit de auto bevrijden. De medisch specialisten van een traumahelikopter verleenden ondersteuning. De bestuurder is vervolgens per ambulance  en onder begeleiding van de trauma-arts naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Hij is zwaar gewond, maar zijn toestand schijnt stabiel te zijn. De politie zoekt contact met een getuige die hulp heeft verleend. Hij was met zijn dochter ter plaatse maar zijn gegevens zijn nog niet bekend. Hij kan bellen met 0900 – 8844.

Ongeval Westendorp | foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Ongeval Westendorp | foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Ongeval Westendorp | foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Ongeval Westendorp | foto 112Achterhoek-Nieuws.nl