+ Man gewond na verbranden snoeiafval - GelreNieuws.nl

+ Man gewond na verbranden snoeiafval

Geplaatst op 18 maart 2009, om 17:51 uur

foto Sander de VriesLOENEN – Een 45-jarige man uit Loenen raakte dinsdag 17 maart gewond nadat hij snoeiafval verbrandde op een weiland aan de Bergakkerweg in Loenen.

De man had benzine over het snoeiafval gegoten en stak het aan. Hierdoor kwam er een grote steekvlam vrij waardoor de man gewond raakte aan onder meer zijn gezicht. Hij werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Auto komt in beek terecht

APELDOORN – Een 55-jarige vrouw uit Apeldoorn is dinsdagmiddag 17 maart met haar auto in de beek ‘De Grift’ terecht gekomen. De vrouw had haar auto op de Vlijtseweg in Apeldoorn niet onder controle waardoor deze in zijn achteruit tegen een hek botste en vervolgens doorschoot om in de beek tot stilstand te komen.

De politie kreeg omstreeks 16:45 uur de melding. De vrouw stond met haar auto geparkeerd op de Vlijtseweg. Zij zette haar automaat in z’n achteruit en reed plotseling met hoge snelheid achteruit. Zij reed tegen de stoeprand, dwars door een hekwerk, over een fietspad en belandde vervolgens in de beek ‘De Grift’. De vrouw raakte niet gewond. Haar auto werd uit de beek getakeld.

Mannen aangehouden na diefstal bromfiets

ULFT – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 18 maart rond 05.50 uur twee mannen uit Ulft aangehouden op verdenking van diefstal van een bromfiets. De mannen, 23 en 34 jaar, werden op de Kerkstraat opgemerkt toen ze met een bromfiets aan de hand liepen.

Toen de mannen de agenten in het oog kregen, probeerden ze de bromfiets achter een pand weg te moffelen. Hierop zijn de mannen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Achter het pand werden tevens meerdere bromfietsen aangetroffen die mogelijk gestolen zijn. De politie onderzoekt de diefstallen en maakt proces-verbaal op tegen de mannen.

Verkeerscontroles

LOCHEM – Naar aanleiding van klachten uit de buurt heeft de politie op dinsdag 17 maart verkeerscontroles gehouden in Lochem, Harfsen en Laren (Gld).

In Lochem heeft de politie gecontroleerd bij de daar gelegen school op de Barchemseweg. Twee bestuurders werden bekeurd omdat zij niet stopten voor de voetgangersoversteekplaats terwijl er kinderen over staken. De boete hiervoor bedraagt 150 euro.

Er werden geen snelheidsovertredingen geconstateerd, maar nog wel een overtreding voor het niet dragen van de gordel. Hiervoor heeft de bestuurder een boete gekregen.

Op de Lochemseweg in Harfsen is ook gecontroleerd op de snelheid. Hier werden vier boetes uitgedeeld waarvan de hoogste 49 km/uur was op een weg waar 30 km/uur de maximum snelheid is.

Op de Ooldselaan in Laren werd de maximum snelheid ook vier keer overschreden. De hoogst gemeten snelheid was op deze weg waar men 60 mag rijden was 100 km/uur. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com