+ Peuter sluit moeder buiten - GelreNieuws.nl

+ Peuter sluit moeder buiten

Geplaatst op 24 maart 2009, om 14:40 uur

LOCHEM – De politie en brandweer hebben maandagmorgen 23 maart een moeder geholpen om haar woning aan de Frans Halslaan in Lochem weer binnen te komen. Ze was buitengesloten door haar dochter (15 maanden oud).

De politie en brandweer ontvingen de melding omstreeks 11:45 uur. De nietsvermoedende peuter had per ongeluk de deur van de woning dicht gedaan waardoor haar moeder niet meer binnen kon komen. De brandweer heeft een raam open geschroefd waarna men naar binnen  kon en moeder en kind weer herenigd konden worden.

Man verzet zich bij inbeslagname vangkooien

HAARLO – De politie heeft maandagmiddag 23 maart een 73-jarige man uit de gemeente Berkelland aangehouden. De man belette de agent om vangkooien die op zijn land stonden opgesteld, in beslag te nemen.

De man had vangkooien in een weiland in Haarlo geplaatst, vermoedelijk om eksters te vangen. Het gebruik van vangkooien is niet toegestaan. Toen de agenten de kooien in beslag wilden nemen, heeft de man de agent met geweld tegen gehouden. De politieman raakte niet gewond. Tijdens het verweer raakte de man licht gewond aan zijn knie. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij weigerde medische hulp.
Na het verhoor en opmaken van een proces-verbaal is de man thuis gebracht.

Vrachtwagenonderdelen weggenomen

DOETINCHEM – Tussen zaterdagmiddag en maandagmorgen 23 maart zijn er een acht talvrachtwagengrillen weggenomen vanaf een bedrijfsterrein aan de Mercuriusstraat in Doetinchem.

Het terrein is voorzien van een hekwerk. Vermoedelijk is men over het hekwerk geklommen om bij de vrachtwagens te komen. Er zijn van acht geparkeerde vrachtauto’s de grillen weggenomen. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Politie zoekt eigenaar zitmaaier

ULFT – In de nacht van vrijdag op zaterdag 14 maart heeft de politie een rode zitmaaier aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig is. De politie zoekt de eigenaar.

Een getuige zag omstreeks 01:30 uur een tweetal jongens die de zitmaaier samen voort duwden. Mede gezien het tijdstip vond hij dit vreemd en waarschuwde de politie. De agenten troffen de jongens niet meer aan. De zitmaaier werd wel aangetroffen onder een boom in de buurt van het Speeltuinpad. De politie roept de eigenaar van de zitmaaier op zich te melden via 0900-8844.

Fietsster licht gewond bij val

APELDOORN – Een 59-jarige fietsster uit Lieren raakte vrijdag 20 maart gewond nadat zij ter val kwam op de Heemradenlaan in Apeldoorn. Een passerende bromfietser kwam tegen haar fietstas aan tijdens het inhalen waardoor zij viel. De politie is op zoek naar deze bromfietser of getuigen om de zaak netjes af te handelen.

De vrouw reed omstreeks 15:30 uur over de Heemradenlaan in de richting van de Eglantierlaan. Ter hoogte van de kruising ging de vrouw opzij om een bromfietser de ruimte te geven om in te halen. Tijdens het inhalen tikte de bromfietser tegen de fietstas van de vrouw waardoor zij ter val kwam. De vrouw liep hierbij een pijnlijke knie op. De man op de bromfiets heeft vermoedelijk niets gemerkt van de aanrijding en is doorgereden. Het gaat hier om een man van ongeveer 35 jaar, hij droeg een lichtbruine jas. De man reed op een scooter met een blauwe kentekenplaat. Deze begon vermoedelijk met de letters BS. De politie komt graag in contact met de bestuurder of met getuigen, zij kunnen zich melden via 0900-8844.

Meisje licht gewond bij aanrijding

WENUM WIESEL – Een 13-jarig meisje uit Vaassen raakte maandagmiddag 23 maart gewond nadat zij op de kruising Elburgerweg/ Zwolseweg in aanrijding kwam met een auto, bestuurd door een 28-jarige vrouw uit Vaassen.

Het meisje fietste omstreeks 14:40 uur over de Zwolseweg. Op de kruising wilde zij linksaf de Elburgerweg inslaan. Hierbij zag zij de auto over het hoofd. De automobiliste, die in de richting vaassen reed, kon het meisje niet meer ontwijken en raakte haar achterwiel. Zij kwam hierdoor ter val en raakte gewond aan haar been en arm. Het meisje moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Vechtersbazen opgepakt

HARDERWIJK – De politie heeft maandagavond 23 maart twee mannen van 21 en 23 jaar, afkomstig uit Hierden aangehouden voor mishandeling. De twee waren betrokken bij een vechtpartij op de Vondellaan in Harderwijk waarbij een 35-jarige Harderwijker verwondingen opliep. Hij werd is in het ziekenhuis opgenomen.

Omstreeks 22:00 uur kreeg de politie de melding van de vechtpartij op de Vondellaan. Een man was mishandeld door een groep van drie mannen. Hij liep hierbij letsel op aan zijn hoofd en been. Dankzij een goed signalement konden twee van de drie mannen even later worden aangehouden. Zij werden meegenomen naar het politiebureau en zijn ingesloten voor nader verhoor.

Auto over de kop op de A28

HATTEM – Een 40-jarige automobilist uit Groningen sloeg maandagmiddag 23 maart op de A28 ter hoogte van Hattem met zijn auto over de kop. De bestuurder raakte niet gewond.

De bestuurder reed omstreeks 14:30 uur met zijn auto over de A28. Ter hoogte van Hattem haalde hij een andere auto in en wilde weer invoegen naar de rechterbaan. Tijdens het invoegen slipte de achterkant van de auto waardoor hij begon te glijden en over de kop sloeg. De auto kwam in de berm op de kop tot stilstand. De bestuurder werd gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hield niets over aan het ongeval. Eén rijbaan is enige tijd afgesloten geweest.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com