Politie bevestigd: Stoffelijk overschot is Joanne Noordink - GelreNieuws.nl

Politie bevestigd: Stoffelijk overschot is Joanne Noordink

Geplaatst op 26 maart 2009, om 21:20 uur

Politie bevestigd vondst Joanne Noordink
AALTEN –
Het lichaam dat woensdagmiddag werd gevonden bij de woning van de 32-jarige verdachte is Joanne Noordink. Dat heeft de politie donderdagavond officieel bevestigd.

Joanne Noordink is slachtoffer geworden van een misdrijf.

Met de bevestiging is definitief een eind gekomen aan de maandenlange zoekactie naar de sinds 11 december vermiste Joanne Noordink. Tijdens het politieonderzoek stuitte de technisch rechercheurs op het stoffelijk overschot. Volgens de politie is het onderzoek nog in volle gang. De afzethekken in de Hogestraat werden donderdagochtend weggehaald.

Inwoners van Aalten zijn diep geschokt. Bij het appartement van Joanne aan de Prinsenstraat worden bloemen neergelegd en kaarsjes gebrand.

Volgens de politie is de 32-jarige aangehouden man uit Aalten niet van Irakese afkomst. Vrijdag 27 maart wordt de verdachte voorgeleid voor de Rechter-commissaris in Zutphen. Over het verhoor van hem en van de man uit de gemeente Ooststellingwerf, die voor heling werd aangehouden, heeft de politie geen mededelingen gedaan.

Klik [hier] voor alle berichtgeving over de zaak Joanne Noordink.

Het exterieur van de woning van de 32-jarige verdachte aan de Hogestraat in Aalten. Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Bloemen worden neergelegd bij appartementencomplex waar Joanne Noordink woonde. Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Bloemen worden neergelegd bij appartementencomplex waar Joanne Noordink woonde. Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Bloemen worden neergelegd bij appartementencomplex waar Joanne Noordink woonde. Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com