Gewapende overval winkel Nunspeet - GelreNieuws.nl

Gewapende overval winkel Nunspeet

Geplaatst op 26 maart 2009, om 21:15 uur

Ruurloseweg dicht na aanrijding | Foto: Nicolaas KerkmeijerNUNSPEET – Op donderdagavond 26 maart heeft er een gewapende overval plaats gevonden op een bijouterie aan de Dorpsstraat in Nunspeet. De overvaller is er vervolgens met een geldbedrag vandoor gegaan. Er is niemand gewond geraakt.

Eén man kwam omstreeks 18:00 uur de winkel binnen en eiste geld. De medewerkster werd door hem bedreigd met een steekwapen. Nadat de overvaller een geldbedrag had buitgemaakt, vluchtte hij in nog onbekende richting.

De man heeft een blanke huidskleur, is vermoedelijk tussen de 40 en 50 jaar oud, ongeveer 1.70 m lang en heeft een tenger postuur. Hij droeg een lichtbruin “drukwerkmutsje” met de randen opgerold (zanger Harry Slinger) en een halflange bruinkleurige jas tot op zijn heupen.

De politie heeft na de overval een sms-alert verstuurd voor tips en informatie. Getuigen die nog niet hebben gereageerd, wordt gevraagd zich alsnog te melden via 0900-8844. Tips en Informatie kan men ook anoniem worden doorgegeven via Meld misdaad anoniem 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com