Duo aangehouden voor overval - GelreNieuws.nl

Duo aangehouden voor overval

Geplaatst op 1 april 2009, om 13:34 uur

WINTERSWIJK – De politie heeft weer twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar overvallen in de Achterhoek. Het gaat om een 18- en 19-jarige Winterswijker. Zij zijn door de Rechter-commissaris in bewaring gesteld.

De politie heeft in de aanpak van gewapende overvallen in de Achterhoek op woensdag 25 maart in alle vroegte twee Winterswijkers aangehouden. Zij worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een snackbar aan de Verlengde Ratumsestraat in hun woonplaats. Bij de doorzoeking van hun woningen werd in de woning van de jongste een vuurwapen aangetroffen. Dit is in beslag genomen voor het onderzoek. Deze overval vond op 1 december 2008 in de avonduren plaats.

In ditzelfde onderzoek was al een 18-jarige plaatsgenoot aangehouden. Hij wordt tevens verdacht van een overval op een videotheek aan de Gasthuisstraat in winterswijk. Deze vond op 17 oktober 2008 plaats. Hij verblijft na zijn voorgeleiding in voorlopige hechtenis.

De politie doet nogmaals een dringend beroep op mensen die menen iets te weten dat in verband met overvallen gebracht kan worden. Neem graag contact met de politie op. U kunt hen bereiken op 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem ( 0800- 7000) kunt u uw tip ook kwijt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com