+ Fietser gewond bij aanrijding met auto - GelreNieuws.nl

+ Fietser gewond bij aanrijding met auto

Geplaatst op 1 april 2009, om 19:52 uur

AmbulanceEEFDE – Een 79-jarige man uit Vorden is dinsdagmiddag 31 maart gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De man fietste op de Kapperallee in Eefde toen hij door een auto geraakt werd. Met een hoofdwond is hij naar het ziekenhuis gebracht.

De man fietste over de Kapperallee in de richting van het dorp. Hij werd ingehaald door een auto met aanhangwagen. Deze bestuurder, een 69-jarige man uit Schalkhaar, week naar rechts uit voor een tegemoetkomende auto. De spiegel van de auto raakte de fietser waardoor hij begon te slingeren en tegen de aanhangwagen botste. Hij kwam ten val en liep daarbij een hoofdwond op. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij verder onderzocht werd.

Om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen is de politie op zoek naar mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren. Men kan bellen met de politie via 0900-8844.

Inbraak in loods

ZUTPHEN – Bij een loods aan de Havenstraat in Zutphen is het afgelopen weekend ingebroken. De inbraak vond plaats tussen 26 en 31 maart. Men mist een aantal bussen met olie.

De inbraak werd op dinsdag 31 maart rond 08.00 uur opgemerkt. De daders zijn binnengekomen dor het slot te forceren. Met een aantal bussen olie zijn ze weggegaan. De politie onderzoekt de inbraak.

Twee gewonden na kop-staartbotsing

WEZEP – Twee vrouwen, 22-jaar uit Nieuwkoop en een 36-jarige uit IJsselmuiden, raakten dinsdagmiddag 31 maart licht gewond nadat zij op de Zuiderzeestraatweg betrokken raakten bij een kop- staart botsing.

Omstreeks 16:00 uur reed een 22-jarige automobiliste uit Nieuwkoop over de Zuiderzeestraatweg. De auto voor haar wil linksaf de Hogenbrinkweg inslaan waarop de vrouw stopte. Ook twee andere auto’s die achter haar reden stopten. Een 36-jarige vrouw die daar weer achter reed merkte niet op tijd dat de drie auto’s voor haar remden. Hierdoor botste zij tegen de auto voor haar waarop een harmonica-effect ontstond en de auto’s doorschoten. Uiteindelijk raakte hierbij vier auto’s betrokken. De 36-jarige automobiliste en een 22-jarige passagier van de auto uit Nieuwkoop liepen letsel op. Zij werden voor controle door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Fietser aangereden, politie zoekt automobilist

ERMELO – Een 12-jarige jongen uit Harderwijk raakte dinsdagmiddag 31 maart betrokken bij een aanrijding op de Harderwijkerweg in Ermelo. De automobilist is gestopt en vroeg aan de jongen of hij letsel had opgelopen. De man is vervolgens zonder zijn gegevens uit te wisselen weer verder gereden. De politie komt graag in contact met deze bestuurder om de zaak netjes af te handelen.

De jongen reed omstreeks 15:55 uur op de verkeerde kant van de Harderwijkerweg over het fietspad in de richting van Harderwijjk. Ter hoogte van Hendriks tenten kwam een blauwe bestelbus vanuit de oprit. De man zag vermoedelijk de fietser over het hoofd en reed hem aan. De jongen raakte niet gewond. Wel is zijn fiets beschadigd. De man is nog uitgestapt om te vragen hoe het met de jongen ging. De politie komt graag in contact met deze bestuurder om de zaak netjes af te handelen. Hij kan zich melden via 0900-8844.

Mogelijk vergif in buitengebied

ZELHEM – De politie is een onderzoek gestart nadat er een mogelijk vergiftigde vogel dood is aangetroffen in het buitengebied van Zelhem.

De vogel werd op donderdag 26 maart aangetroffen aan de Jolinkdijk in Zelhem. Het beestje vertoonde kenmerken van vergiftiging. De politie roept hondenbezitters op alert te zijn tijdens het uitlaten in de omgeving Jolinkdijk. Mensen die informatie hebben dat in verband gebracht kan worden met deze vergiftiging worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Scooterrijders rijders stelen handtas

DOETINCHEM – Op dinsdagavond 31 maart is de tas van een 35-jarige automobiliste uit Aalten uit haar auto gestolen op het moment dat ze stil stond. De tas werd weggenomen door een jongen op een scooter.

De diefstal vond plaats rond 18:20 uur. De automobiliste stond aan de Varsseveldseweg in Doetinchem bij de Slangenburg toen haar rechterportier werd opengetrokken. Een jongeman pakte de tas vanaf de bijrijderstoel. Hij sprong op zijn zwarte scooter en ging er vandoor. Hij was in het gezelschap van nog een scooterrijder. Na de diefstal vertrok het duo richting Zelhem. De politie heeft direct in de wijde omgeving een onderzoek ingesteld. Hierbij werden geen verdachten aangetroffen. De politie zoekt getuigen die meer weten van deze diefstal.

Bromfietser en fietsster gewond bij aanrijding

EIBERGEN – Een 16-jarige bromfietser uit Haaksbergen en een 67-jarige fietsster uit Eibergen zijn dinsdagmorgen 31 maart gewond geraakt na een aanrijding. De bromfietser liep letsel aan zijn pols op. De fietsster raakte gewond aan haar sleutelbeen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 11:10 uur. De fietsster reed over de J.W. Hagemanstraat in haar woonplaats. Op de kruising met de Simmelinkstraat sloeg zij linksaf waarbij ze de tegemoetkomende bromfietser vermoedelijk over het hoofd zag. Zowel de fietsster als de bromfietser kwamen ten val na de aanrijding. Beiden raakten gewond en zijn door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Vrouw van tas beroofd

APELDOORN – Een 43-jarige vrouw uit Apeldoorn werd dinsdagavond 31 maart op de Pythagorasstraat in haar woonplaats beroofd van haar tas. Op de parkeerplaats voor de flat werd er door een onbekende man aan haar fiets getrokken. Deze man ging er vervolgens met haar tas vandoor.

Omstreeks 20:10 uur wilde de vrouw voor de flat van haar fiets afstappen. Op dat moment trok een man aan haar fiets en ging er met haar handtas vandoor. De man is al fietsend weggegaan in de richting van de Voltairestraat. Het signalement is als volgt: een man tussen de 1.70 – 1.80 meter in het zwart gekleed met zwarte sportschoenen. De politie is een onderzoek gestart er roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com