+ Gewond bij eenzijdig ongeval

Geplaatst op 28 april 2009, om 16:11 uur

BARCHEM – Een 20-jarige automobilist uit Barchem is maandagmiddag 27 april gewond geraakt na een eenzijdig ongeval. Hij is met rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12:50 uur. De 20-jarige man reed met zijn personenauto over de Zwiepseweg in Barchem en kwam vanuit de richting Zwiep. Na een bocht kwam de automobilist in de berm terecht waardoor hij de controle over het voertuig verloor en tegen een tweetal bomen botste. De auto kwam vervolgens in een sloot tot stilstand. De man is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Jongens schoppen vijftig kliko ’s omver

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 28 april twee jongemannen bekeurd nadat zij ongeveer vijftig vuilniscontainers in Zutphen omver hadden geschopt. Het duo werd door surveillerende agenten aangetroffen na een melding van een getuige.

De politie ontving de melding omstreeks 01:50 uur. Een tweetal jongens zou op diverse plaatsen in Zutphen vuilnisbakken hebben omgeschopt. Agenten troffen het duo aan de Voorsterallee in Zutphen. De jongens, 14- en 16- jaar beide afkomstig uit Zutphen, reden op een bromfiets en droegen geen helm. Zij kregen een bekeuring voor het niet dragen van een helm en voor baldadigheid. Daarnaast moest het duo containers weer overeind zetten.

Man schiet met luchtdrukwapen

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 28 april een 24-jarige man uit Amsterdam aangehouden. De man had met een luchtdrukwapen op een verkeersbord geschoten.

De politie kreeg omstreeks 03:10 uur een melding van geluidsoverlast aan de Melatensteeg in Zutphen. Ter plaatse troffen de agenten een man aan die op dat moment met een luchtdrukwapen op een verkeersbord schoot. De man werd op heterdaad aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten. Het wapen van de man is in beslaggenomen.

Snorfietsster gewond na aanrijding

APELDOORN – Bij een aanrijding op de Jachtlaan in Apeldoorn is maandag 27 april rond 12:50 uur een 73-jarige vrouw uit Wenum Wiesel gewond geraakt. Zij reed op een snorfiets.

Een 39-jarige automobiliste uit Vaassen reed de parallelweg naast de Jachtlaan op en zag hierbij de 73-jarige snorfietsster over het hoofd. Door de aanrijding kwam de snorfietsster ten val. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigen gezocht van aanrijding

APELDOORN – De politie zoekt getuigen van een aanrijding op dinsdagmorgen 28 april om 02:00 uur waarbij één van de betrokkenen is doorgereden zonder zijn/haar gegevens achter te laten.

De aanrijding vond plaats op de Laan van Zevenhuizen in Apeldoorn, ter hoogte van de Zilverschoon. Een 17-jarige bromfietser reed op de Laan van Zevenhuizen in de richting van winkelcentrum de Mheen toen hij een auto hoorde naderen. Vervolgens voelde hij dat de achterkant van zijn brommer werd geraakt. Door deze botsing kwam de bromfietser ten val.  Een 10-jarig jongetje dat achterop de bromfiets zat is lichtgewond geraakt aan zijn knie. De auto is doorgereden in de richting van het winkelcentrum. getuigen die dit voorval gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Man gepakt met harddrugs

APELDOORN – Surveillerende agenten hebben dinsdagmorgen 28 april rond 04:30 uur een 41-jarige man aangehouden die de harddrugs speed en GHB in bezit had. De man is ingesloten voor nader verhoor.

De man werd door agenten staande gehouden voor een verkeerscontrole. Bij controle bleek dat de man nog bekeuringen open had staan. Hierop hielden de agenten de man aan. Tijdens de aanhouding werd GHB en speed aangetroffen. De man is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

Coniferen in brand

VAASSEN – De brandweer is dinsdagochtend 18 april rond 02:20 uur uitgerukt om een coniferenbrand te blussen bij een woning aan de Boshofstede in  Vaassen. Mogelijk is er sprake van brandstichting.

Een haag van ongeveer 10 meter lengte is afgebrand. De brand is geblust, niemand raakte gewond. Mogelijk is er sprake van brandstichting, maar hier waren geen duidelijke aanwijzingen voor. Getuigen die iets gezien of gehoord hebben worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.