Dronken automobilist botst op boom in Aalten

Geplaatst op 22 mei 2009, om 11:51 uur

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nlAALTEN – Donderdagavond 21 mei is een 34-jarige man uit Aalten gewond geraakt na een eenzijdig ongeval. De man is met een flinke verwonding in zijn gezicht en een verwonding aan zijn knie overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 22:48 uur. De automobilist reed over de Sondernweg, hij kwam vanuit de richting Aalten. In een bocht naar rechts verloor de man door onbekende oorzaak de controle over het voertuig waardoor hij tegen een tweetal bomen links van de weg botste. De man zat als gevolg van de aanrijding bekneld in zijn auto. Hij werd door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd en vervolgens door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

De man was vermoedelijk onder invloed van alcohol. Het exacte promillage wordt onderzocht via een bloedproef. De uitslag is over enkele dagen bekend. Het rijbewijs van de man is ingevorderd, de politie maakt proces-verbaal op.

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl