Korte berichten Koninginnedagdrama - GelreNieuws.nl

Korte berichten Koninginnedagdrama

Geplaatst op 1 mei 2009, om 19:58 uur

APELDOORN – Een aantal korte berichten met betrekking op het Koninginnedagdrama.

Sutfene treurt om het verlies dierbare collega

ZUTPHEN – De 50-jarige Netty Martens uit Zutphen is een van de slachtoffers, die het drama in Apeldoorn niet heeft overleefd. De vrouw werkte sinds 1 april van dit jaar als verzorgende bij Sutfene, waar zij zich binnen haar team in korte tijd zeer geliefd had gemaakt.

Directeur Bonnes Venema: “Ze was zo gelukkig met haar nieuwe baan en wij met haar. Wij zijn met zijn allen zeer aangeslagen.”

Sectie op lichaam dader aanslag Apeldoorn

DEN HAAG – Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) verricht vrijdag sectie op het lichaam van Karst T. uit Huissen. Dat gebeurt omdat de dader van de mislukte aanslag op het koningshuis aan een onnatuurlijke doodsoorzaak is overleden, verduidelijkt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM).

Veel tips en beeldmateriaal van drama voor politie

DRIEBERGEN – Ongeveer 750 tips heeft de politie binnengekregen over de mislukte aanslag van Karst T. op Koninginnedag op leden van het Koninklijk Huis. Daarnaast hebben mensen ongeveer 165 foto’s en een tiental filmpjes op de speciaal voor deze gelegenheid ingestelde website geüpload. Dat meldde het Korps landelijke politiediensten (KLPD) vrijdag.

Het onderzoek van politie en justitie is aangemerkt als een ‘zaak van nationaal belang’. Hoewel T. afgelopen nacht is overleden, gaat het onderzoek onverminderd door, aldus het KLPD. Er werken 250 mensen van de Nationale Recherche aan de zaak. Zij worden hierbij ondersteund door verschillende andere diensten van het KLPD en ook wordt samengewerkt met de regiopolitie Noord-Oost Gelderland.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com