Geen buit bij overval op tankstation in Zutphen

Geplaatst op 14 mei 2009, om 19:55 uur

ZUTPHEN – Bij de politie is op donderdag 14 mei om 15:50 uur een melding binnengekomen dat er een overval gepleegd was op de shop van een benzinestation aan de Emmerikseweg in Zutphen. Niemand raakte gewond. De dader is te voet weggevlucht, zonder buit.

De overvaller bedreigde een personeelslid van de shop met een mes. Er ontstond een kleine schermutseling en de medewerker zag kans alarm te slaan. Hierop ging de overvaller er zonder buit te voet vandoor in de richting van de Thorbeckesingel. Er was tijdens de overval niemand anders aanwezig in de shop. De medewerker is Slachtofferhulp aangeboden.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie kwam direct ter plaatse maar trof de overvaller niet meer aan. Uit het eerste politieonderzoek is gebleken dat de politie een zeer sterk vermoeden heeft wie de overval gepleegd heeft. De politie heeft op diverse locaties gezocht naar de man, maar hem tot op heden nog niet aangetroffen.

De politie zet het onderzoek naar de overval voort en wil ook graag in contact komen met mensen die de overvaller mogelijk hebben gezien, kort voor of na de overval. Het gaat om een blanke man, leeftijd begin twintig, met blond haar en een tenger postuur. Hij was gekleed in een donkere trainingsbroek en een donker t-shirt met daarop witte letters. Mensen die hem hebben gezien kunnen de politie bellen via 0900-8844.